Liepājā atklāj "Sporto visa klase" otro sezonu

Liepājas Olimpiskais centrs risinājās projekta "Sporto visa klase" atklāšana ‪‎Liepājā‬, kurā piedalījās arī FK "Liepāja" sportisti ar kluba prezidentu Māri Verpakovski.

Jāatgādina, ka 22. oktobrī startēja Latvijas Olimpiskās komitejas organizētā projekta "Sporto visa klase" otrā sezona, kurā iesaistījās jaunas 43 3. klases no visas Latvijas, kas sportos katru mācību dienu.
Projektā izvēlētās nodarbības ir unikālas ar savu pozitīvo iedarbību uz bērnu attīstību. Vingrošana ir lielisks līdzeklis bērna stājas veidošanai un muskulatūras nostiprināšanai, peldēšana norūda organismu, veicina imunitāti, attīsta elpošanas sistēmu, savukārt sporta spēles attīsta vispusīgu personību, nodrošinot gan fizisko īpašību attīstīšanu, tostarp veiklību, ātrumu, spēku u.c., kā arī attīsta sadarbības spējas ar citiem bērniem, lēmumu pieņemšanas spējas, kā arī veicina koncentrēšanās spējas un ne tikai. Izstrādātie nodarbību plāni ir ne tikai lietderīgi, bet noteikti arī interesanti un sniegs bērniem daudz pozitīvu emociju.

Projekta "Sporto visa klase" dalībnieki 2015./2016.mācību gadā ir 3. un 4.klašu skolēni no visas Latvijas.

Video autors: sportacentrs.com

Pievienots: 25. novembrī, 2015
Autors: sportacentrs.com

Komentāri

Šim attēlam vēl nav komentāru


Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem